Albert Nadal Garriga Observacions d'un Lleidatà Cerverí. Enginyer informàtic. Emprenedor idealista. Catalanista enfeinat.

marxa_per_la_independencia_en_directe
En directe: Marxa cap a la independència #11s2012

Aquest Onze de Setembre de 2012 la Diada de Catalunya serà molt especial. Totes les mirades estaran posades a la marxa cap a la independència de Catalunya, amb la intenció de posar de manifest el maltracte social i cultural, i la injustícia econòmica que pateix Catalunya per part d’Espanya des de fa segles. El missatge serà clar i contundent: el reclam de la independència i fer de Catalunya un nou estat dins d’Europa.

Es preveu que la manifestació tindrà una gran repercussió a nivell mundial tot i que ja s’espera que des dels grups polítics i mitjans de comunicació espanyols s’intentarà ofuscar o descafeinar contundentment l’impacte de la notícia, tot posicionant-la en un esperat segon pla com, d’altra banda, ja és habitual. A aquestes alçades de la història això ja no sorprèn en absolut els catalans.

Aquesta manifestació servirà, a més, per a què tots els catalans, siguin de la classe que siguin, parlin la llengua que parlin, resideixin o no a Catalunya, etc… decideixin fer el pas endavant per aturar l’asfíxia que estan patint, així com el país en general. Com a català assistiré a la manifestació i intentaré compartir-ho in situ amb els visitants d’aquesta pàgina mitjançant streaming de vídeo. Està previst que la marxa comenci a les 18:00h a Passeig de Gràcia, moment a partir del qual compartiré amb vosaltres tot el que succeeixi a peu de carrer. Al requadre que apareix al costat esquerre del cartell de la manifestació començarà a reproduir automàticament el vídeo en viu i en directe. Això sí, espero que la tecnologia no hi jugui cap mala passada. Espero que tingueu una molt bona Diada Nacional de Catalunya.

Visca Catalunya lliure!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>